Мариана Векилска пак избесня: Хората сме големи свине СНИМКА

Телевизионната водеща Мариана Векилска отново е яхнала метлата и открито се нахвърли срещу поредното безумие по улиците. Тя изненада всички с острия си и доста пиперлив език, какъвто досега не е използвала. 

Преди няколко месеца ви показахме как реагира на хората, които не почистват след домашните си любимци и оставят изпражненията им наред тротоарите. Този път Векилска е яхната метлата за нещо друго.
Водещата се дразни на хората, които оставят храна край кофите за боклук. Тя смята, че по този начин не помагат на бездомните кучета и е доста крайна в думите си, наричайки хората “свине”. 
 

“Премълчавам коментари за катастрофи по пътищата, за трагедии, смърт и загуби. Не пиша и по празници. Искам да споделям красота. Обаче за националната простотия не мога да премълчавам.
Освен, че много хора продължават да не си събират след кучетата, също храчат – тлъсти храчки – по асфалта без притеснения и си хвърлят фасовете, чашките, опаковките и цялата гнус, която произвеждат. А някои много БЛАГОРОДНО оставят до кофите за боклук остатъците от риба, кокали, всякакви помии, че и 1 кг сурова кайма. И си мислят, че правят голямо добро на бездомните животни. Хората сме големи свине. Без извинение. п.с.: всичко това са впечатления само от тази сутрин”, пише тя под кадър, който е заснела по време на сутрешната си разходка с нейния домашен любимец./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Разбра ли се коя е Монна? Звезди се събраха на среща, за да научат нейната самоличност СНИМКИ

Най-изветсните инфлуенсърки и риалити звезди у нас се събраха за фен среща с техните почитатели, но също така и да научат коя е Монна, за която всички те пишат от няколко седмици насам.  Желаещите да научат и видят Монна, чиято известност вече минава тази на всички звезди взети заедно, се […]