Защо Ал Пачино се държа странно на Оскарите

Оскарите бяха раздадени и сме сигурни, че победителите вече мислят за следващите си роли и прокети, за да си осигурят отново възможността да спечелят статуетка.
На церемонията се случиха доста неща, за които да се говори, като голият Джон Сина със сигурност е едно от тях. Друг интересен и дори леко странен момент бе появата на Ал Пачино на сцената.
Актьорът имаше задачата да обяви големия победител в една от най-важните и интересни категории – за най-добър филм. Обичайно Пачино трябваше да прочете имената на всички номинирани филми, но изненада всички в залата, пропускайки тази част и обявявайки директно победителя – “Опенхаймер”.
Действията на 83-годишния Ал Пачино всяха смут не само сред присъстващите на Оскарите, но и сред хората, гледали я по телевизията. Ето защо актьорът реши да изясни постъпката си.
В официално обръщение той твърди, че не е прочел имената на номинираните филми, а директно победителя, защото такава е била волята на продуцентите на церемонията, пише The Hollywood Reporter.
Ал Пачино се е съобразил с искането им, но твърди, че е наясно, че тези му действия може да са засегнали накои от номинираните. Ето защо актьорът се е почувствал длъжен да даде това изявление и разясни ситуацията.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сидни Суийни и Анджелина Джоли - като две капки вода

Годината може да е 2024-а, но звездите на Оскарите са обърнали поглед към златните години на Холивуд. Вдъхновени от класически дизайн линии или знакови визии на легендарни кино икони, те предложиха наистина красива гледка на червения килим в Лос Анджелис. Сидни Суийни, която е представител на настоящето поколение звезди, също […]

Subscribe US Now