Разбират ли се кралица Рания и бъдещата й снаха

Радостта на кралския двор на Йордания трябва да е голяма – след новината за годежа на принцеса Иман, дойде и тази за годежа на престолонаследника принц Хюсеин. А бъдещата му съпруга Раджуа ал Саиф предизвика интереса на всички.
И любовта на свекърва си кралица Рания, която последната демонстрира по интересен начин.
Няколко модни медии и профили в Instagram забелязаха, че на официалните снимки, споделени от йорданския кралски двор, годеницата на принц Хюсеин носи аксесоари, с които преди сме забелязвали Рания.
Златистият колан от годежната фотография на Раджуа е същият, с който Рания се е появявала през 2019 г. Ефектните обеци от бяло злато с жълти диаманти от друга официална снимка на саудитката и принца на луксозната марка бижута Stephen Webster също са притежание на йорданската кралица.
Междувременно видяхме и нов официален портрет на Рания по случай предстоящия й рожден ден. На 31 август тя ще навърши 52 години. По този повод е облечена в елегантна комбинация от блуза и панталон на Erdem в златисто.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Поп фолк певицата Лидия изневери на Наско Колев, пусна секси СНИМКИ 18+ от яхта и...

Въпреки че са отскоро заедно, поп фолк певицата Лидия и колегата й Наско Колев явно имат нужда да си починат един от друг. Или поне така изглежда отстрани, след като изпълнителката прекара почти целия летен сезон на морето без любимия си. Вместо с гаджето си, Лидия се забавляваше на макс […]