Поп фолк певицата Лидия изневери на Наско Колев, пусна секси СНИМКИ 18+ от яхта и…

Въпреки че са отскоро заедно, поп фолк певицата Лидия и колегата й Наско Колев явно имат нужда да си починат един от друг. Или поне така изглежда отстрани, след като изпълнителката прекара почти целия летен сезон на морето без любимия си.

Вместо с гаджето си, Лидия се забавляваше на макс с приятели и приятелки, съчетавайки и работните си ангажименти. Любопитна подробност е, че една от дружките й е била Александра Гърдева, която познаваме от първия сезон на “Ергенът”.
Наско Колев и Лидия вече не крият, че са гаджета! Ето къде се появиха заедно СНИМКИ

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от LIDIA (@lidia_alpha)

От кадрите, които блондинката пусна в профила си в социалните мрежи става ясно и колко добре си е прекарала далеч от Наско Колев – на яхта, секси и въоръжена с най-доброто си настроение.
Фолк певицата Лидия с баба си на дискотека! За първи път… СНИМКИ
Самият Наско Колев, според близки до двойката, също е бил някъде по морето – аналогично с натоварен работен график, но дали е успял, все пак, да засече някъде половинката си, засега остава загадка./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от LIDIA (@lidia_alpha)

Източник: blitz.bg
Next Post

Сашо Кадиев и Ивелина Чоева се събраха далеч от България и... ВИДЕО

Слуховете, че Сашо Кадиев и Ивелина Чоева са разделени провокираха какви ли не коментари в социалните мрежи. От известно време двамата пътуваха самостоятелно и съвсем не си даваха вид на влюбена двойка. Миналият месец моделката замина на почивка с майка си, а актьорът – с дъщеря си. Наскоро обаче, двамата все […]