Клаудия Шифър отказва да остарее

90-те години в света на модата бяха белязани от появата на т.нар. Голяма шестица или шестте велики модела със статут на знаменитости, които оставиха своята незаличима диря в света на модата завинаги. Клаудия Шифър, Наоми Кембъл, Синди Крауфорд, Линда Евангелиста, Ел Макферсън и Кристи Търлингтън станаха представители на ново поколение звезди, които няма да бъдат забравени.
Не напразно се счита, че те са най-знаменитите и влиятелни модели на всички времена. Както казва и самата Клаудия Шифър: “супермоделите, каквито бяха преди, вече не съществуват”.
Ако през 90-те години Джани Версаче популяризира кариерата на Клаудия Шифър и я превърна в икона, заедно с Голямата шестица, то днес тя все още продължава да бъде вдъхновението на творчески директори, като Оливие Рустейн – дизайнер на новите колекции на Balmain.
Това, което ни прави впечатление на нас обаче е фактът, че моделът сякаш отказва да остарява. 
Доказателство за това са и последните снимки от лятната ваканция на Клаудия Шифър, която самата тя качи в профила си в Instagram. Макар и на 51 години, тя продължава да изглежда все така очарователна със своето детско излъчване и неподправена нежност. 
“Извън офиса”, пише моделът под снимките си по бански на плажа. Не закъсняха и реакциите от страна на феновете ѝ, които побързаха да я похвалят за перфектния ѝ външен вид. Да се надяваме, че и ние на нейната възраст ще изглеждаме поне наполовина така добре. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Никол Шерцингер в 22 факта

Днес, 29 юни, своята 43-та годишнина отбелязва Никол Шерцингер. Певица, модел, актриса, танцьорка, съдия в американския и британския X Factor, тя е една от най-харесваните и коментирани известни личности и у нас. Затова и събрахме най-интересните подробности от живота й. Източник: Lifestyle.bg