Секси почивката на Айрленд Болдуин

Поне към момента Айрленд Болдуин дължи популярността си на факта, че родителите ѝ са Алек Болдуин и Ким Бейсингър. Но 26-годишният модел остава верен на себе си.
Болдуин не се страхува и срамува да говори открито както за тялото си, така и за проблемите, които има в живота си. Не се стеснява и да споделя секси снимки по бански.
От профила ѝ в Instagram разбираме, че в началото на месеца Айрленд Болдуин е била в Париж. И не сама, разбира се, а в компанията на гаджето си Андре Анжос (Andre Anjos), който е по-познат със сценичния си псевдоним RAC.
Моделът и португалският музикант са заедно от поне година, като определено и сега си изкарват добре. Толкова добре, че решават и да захвърлят всички дрехи, докато са във водата (снимки тук). Но не на всички снимки са без дрехи, разбира се.
Под една например Айрленд се шегува, че е изяла толкова много миди, че може да се превърне в супергерой на Marvel с подобно наименование. В профила ѝ откриваме и още снимки по бански на лодка.
Когато няма лодки, има отново слънце и бански. Като на последната снимка Айрленд Болдуин се шегува с това колко слънцезащитен крем налага върху кожата си, когато е на почивка.
Не е нужно да сме били на почивката заедно с г-ца Болдуин, за да предположим, че си е изкарала повече от добре.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нови съдебни проблеми за Дуа Липа

Неоспорим факт е, че кариерата на Дуа Липа се развива повече от мечтано. Само за няколко години тя успя да се превърне в една от най-популярните изпълнителки в световен мащаб. Доста често ни изненадва и с нови парчета, които неимоверно се оказват в челото на музикалните класации. Но не всичко […]