Сидни Суийни знае как да провикира

Сидни Суийни прави вълнуващо отклонение от обичайната си визия на корицата на Vogue Хонг Конг. Актрисата от “Еуфория” украси лъскавите страници на списанието с къса, руса прическа, която стигаше малко над раменете й и изрусени вежди.
Като част от първата си фотосесия за Vogue, Суийни носеше Gucci, adidas и бижута Messika, докато позира предизвикателно в Санта Кларита.
Дена Нойстадтер Джанини, стилистът на снимките, написа в Instagram, че Суийни е особен талант. “Ако ме познавате, знаете, че понякога съм много обсебена и съм погълната от снимане… живея го – дишам го и съм 24/7 някак обсебена…”, каза тя. “Това беше едно от онези вълнуващи моменти за мен … Сидни е ЗВЕЗДА.”
Фотосесията, която е далеч от обичайните блестящи роли и съблазнителна естетика на Суийни, може просто да е индикация за една нова и по-различна ера за нея. Защото тя е на корицата на Vogue и го прави по свой начин, както отбелязват от Yahoo. 
Актрисата не пропусна да се похвали със снимките в профила си в Instagram, където получи изключително много похвали не само от феновете си, но и от много известни личности. Бела Торн например не пропусна да отбележи, че Суйни изглежда зашеметяващо. 
Освен с кадрите от Vogue, Сидни Суийни сподели и няколко снимки по бански. Ако поради някаква случайност е имало хора, които не са обърнали внимание на фотосесията ѝ за Vogue, то гарантираме, че не биха пропуснали последните ѝ секси снимки от плажа. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бомба! Силвия Петкова и Зоран се разделиха! СНИМКА

Силвия Петкова и режисьорът Зоран Петровски вече не са двойка! Разделиха се, а новината дойде като гръм от ясно небе за многобройните им фенове. Каква е причината за съвместното им решение, както става ясно от пост на актрисата в социалните мрежи, не става ясно, но според мнозина – славата и […]

Subscribe US Now