Секси закачките на Кейти Пери

Кейти Пери редовно информира феновете си в Instagram за това как се развива кариерата ѝ, а често се случва да сподели и някои подробности за личния си живот. 
Наскоро певицата успя да изненада всички си с интересна и доста предизвикателна публикация, като позира на хотелски балкон в ярко оранжеви бикини и съвпадащ цвят токчета за множество снимки. 
Певицата вдига кен от безалкохолната си напитка De Soi, като допълва външния си вид с чифт слънчеви очила с червени нюанси. Пери също отпива от питието си на балкона, докато все още носи комплекта от две части в клип, споделен както в Instagram, така и в TikTok, преди да добави светлооранжева полупрозрачна изрязана рокля с пайети върху бикините си.
Само няколко дни след тази закачка, Пери зарадва феновете си с друга секси визия. Хитмейкърът на “Roar” позира в секси сиво кожено облекло KNWLS в множество снимки, отново споделени в Instagram.
На първия кадър Кейти Пери е облечена в чифт къси кожени панталони с детайл от мотоциклетна верига, съчетани с подходящо мотористко яке с двойна бяла ивица по ръцете. Изпълнителката гледа през рамо за снимката, докато носи слънчеви очила и е оставила пусната своята черна коса.
Пери сваля якето за втора снимка, приклекнала на зелена щайга в същите миниатюрни шорти и бяло горнище, под което прозира черният й сутиен отдолу.
Бившата съдия на American Idol облича отново сакото си за трети кадър, на който приклекнала прокарва ръка през косата си. След това тя сваля слънчевите си очила за четвърта и последна снимка в леко нацупена поза. Както изразиха много от последвалите ѝ, включително и Ким Кардашиян: “Уоу.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

3 деца и 4 кучета по-късно - Сара Саламо и Иско Аларкон най-накрая се ожениха

“Седем години, три деца, четири кучета. И от няколко дни си казахме “Да” пред олтара. Продължаваме да живеем в балон, изживяхме специален ден, заобиколени от толкова невероятни и важни за нас хора”, споделиха футболистът на Бетис Иско Аларкон и половинката му Сара Саламо в профилите си в социалните мрежи. Иско, който […]

Subscribe US Now