И Салма Хайек е фен на Уимбълдън

Европейското първенство по футбол върви към своя финал, но междувременно тече и най-престижният тенис турнир в света, Уимбълдън. Да присъстваш на някои от най-оспорваните му мачове е въпрос на чест на много знаменитости. И най-добре е местата ти да са в Кралската ложа.
В нея се настани и Салма Хайек. Заедно със съпруга си Франсоа-Анри Пино тя гледа мача между Яник Синер и Бен Шелтън на централния корт в неделя, 7 юли.
57-годишната актриса от “Професия стриптийзьор 3” се появи в тъмно сако от туид, черни джинси и раирана риза Gucci. Последната едва ли е случаен избор, защото Пино е изпълнителен директор на концерна за луксозни стоки Kering, от чието портфолио е част и Gucci.
Самият Пино също беше елегантен и напълно в тон с дрескода на Кралската ложа – носеше светлобежов костюм в комбинация със светлосиня риза и тъмносиня вратовръзка.
В престижната ложа на централния корт на Уимбъдън през изминалата седмица видяхме още Дейвид Бекъм, Мария Шарапова и съпруга й Александър Гилкс, Грейс Джоунс, Дейв Грол, сър Дейвид Атънбъроу, Ребъл Уилсън.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Почина Джон Ландау, дясната ръка на Джеймс Камерън

Джеймс Камерън определено е сред най-великите режисьори в историята на киното. И филмите, с които го доказва не са един и два. Достатъчно говори и фактът, че режисираният от него “Аватар” все още е най-доходоносният филм въобще. Камерън обаче нямаше да е това, което е, без доверени хора и професионалисти […]

Subscribe US Now