С кого спи Дженифър Анистън

Дженифър Анистън е от онези актриси, които винаги вълнуват хората независимо от това дали имат нов филм или не. Защото за голяма част от феновете й изигралата Рейчъл от “Приятели” е пример за подражание във всяко отношение.
54-годишната Анистън даде интервю за WSJ Magazine, в което обсъжда теми като остаряването, секса, връзките и други лични неща.
По повод напредването на възрастта актрисата признава, че е пробвала всякакви неща, включително крем със сперма на сьомга, макар да не е можела да си представи как се извлича тази суровина. В момента обаче залага на инжекции с пептиди всяка седмица. “Смятам, че това е бъдещето.”
Анистън разказва, че работата по всички сезони на “Приятели” са я научили как да се оправя с бизнес страната на Холивуд. И че все още ползва две неща от снимачната площадка на сериала – чифт червени обувки на Рейчъл и рокля на цветя на Моника, героинята на Кортни Кокс.
Актрисата признава й, че се е срещала с Харви Уайнстейн и не й е било приятно. “Дойде да ме посети на снимачната площадка, за да ми предлага участие във филм. Помня, че съвсем съзнателно помолих някой да остане с мен в караваната, докато говоря с него.”
По отношение на връзките си Дженифър е наясно, че не са особено успешни, защото винаги е предпочитала да запази индивидуалността си и да бъде сама. С кого обаче спи в момента? “С кучето си”, казва Дженифър Анистън пред WSJ Magazine.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Никой не очакваше това от Уилям и Кейт

Ваканцията за британското кралско семейство е в разгара си. Крал Чарлз и съпругата му Камила вече са в двореца Балморал – любимата лятна резиденция на покойната кралица, където ще посрещнат роднини, приятели и официални лица. Къде точно почива в момента семейството на принца и принцесата на Уелс не е ясно, […]

Subscribe US Now