Още една фолк певица напълни пазвата със силикон СНИМКИ

На всички ни е ясно, че няма как да си фолкпевица и да бъдеш без силикон. Засега май само Райна е успяла да удържи фронта, но новите фолк гърли бързат да издуят пазва, за да бъдат конкурентноспособни на пазара. 

Една от най-актуалните млади певици се престраши да издуе пазвата, а резултатът се забелязва от километри. 
Талантливата Лидия, която е от музикалния лейбъл на певеца Галин, вече е с едни гърди по-напред. За никого не е тайна, че тя е голям почитател на пластичната хирургия и за скромните си 21 години е минала през няколко подобрения. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от LIDIA (@lidia_alpha)

Тя няколко пъти си оперира носа, след като роден пластичен хирург я окепази и не приличаше на нищо. Турски специалисти успяла да оправят дихателния орган, но пък сега певицата ма драма с брадичката, която също е пипала, но резултатът е плачевен. Вероятно при Лидия интервенциите ще се случват по няколко пъти, за да има добър резултат. 
Или да се надяваме с вдигането на хонорара да успява да задели повече средства и да ходи при истински специалисти, а не при измислени такива, които цакат пазара с ниски цени и съответно качество./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Как прекара рождения си ден Тейлър Суифт

Последната гордост на Тейлър Суифт е преиздаденият ѝ албум Red (Taylor’s Version). За режисьорската ѝ работа върху собствените ѝ музикални видеоклипове, както и за All Too Well: The Short Film, който е 13-минутен късометражен филм, създаден и вдъхновен от 10-минутната версия на любимата ѝ песен “All Too Well”, тя си […]

Subscribe US Now