25 години по-късно – Дейвид и Виктория Бекъм отново като младоженци

На фона на всички техни признания в документалната поредица Beckham, както и в книгата The House of Beckham, Дейвид и Виктория Бекъм отпразнуваха 25 години от сватбата си. И докато някои обясняват как отношенията им са изцяло делови и от любовта им нищо не е останало, съпрузите се върнаха с носталгия към деня, в които се врекоха във вечна вярност.
В профилите си в Instagram двамата публикуваха кадри от специална фотосесия по повод годишнината си, в която пресъздават своите емблематични сватбени тоалети в лилаво. “Вижте какво намерихме”, е описанието на една от снимките, придружено със смеещо се човече. Освен че са в същите дрехи, двамата са седнали и на същите златни тронове, които се превърнаха в център на внимание преди четвърт век.
Под друг кадър Виктория Бекъм не крие задоволството си, че със съпруга й са все така красиви и в перфектна форма. “Не мога да повярвам, че минаха 25 години и още ни стават”, написа тя шеговито. А кадрите събраха на 2.6 милиона харесвания и хиляди коментари.
Един от тях е от майката на футболиста Сандра, която не пропусна да спомене, че двамата изглеждат все така “невероятно”. А сестра му Джоан пък също го поласка, че изглежда също толкова добре, колкото и преди две десетилетия и половина – на черното не можем да кажеш бяло.
На друга снимка виждаме съпрузите да гледат телевизия “само тримата” с малко, плюшено мече, което също е облечено в лилаво. И очевидно освен добрата си форма, двамата са успели да запазят и своето чувство за хумор. A играчката явно е в ролята на снима им Бруклин, който тогава е малко бебе и присъства на важния за родителите си ден.
Дизайнерката публикува и поредица от снимки, които за тях са съкровени спомени от сватбения им ден. Те се венчаха в Luttrellstown Castle през 1999 г. на церемония, която се оценяваше на повече от милион паунда – доста висока сума за времето си. От кадрите също придобиваме представа, че както сватбата, така и подготовката за нея са били наистина грандиозни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"Бях сексуална пионка за удоволствието и финансовата изгода на другите"- поредно обвинение към Пъф Деди

Адриа Инглиш, бивша актриса във филми за възрастни, която твърди, че е работила за Шон Комбс между 2004 г. и 2009 г., обвинява музикалния магнат в сексуален трафик и сексуално насилие в ново съдебно дело. Жалбата от 114 страници посочва, че Комбс и други ответници по делото са използвали Инглиш  като “сексуална пионка за […]

Subscribe US Now