Крал Чарлз на почивка без Камила

Коронацията, цялата подготовка за събитието плюс посрещането на хиляди важни гости вероятно е изтощило крал Чарлз. А и все пак той се възкачи на престола на 73 години. Затова не е учудващо, че планира почивка, през която да се възстанови от напрежението.
Изненадите покрай нея са две. Първо – кралят заминава сам, без съпругата си Камила. И второ – ваканцията му ще е в съседна на България държава. От 2006 г. той притежава къща в Трансилвания, Румъния, и именно там ще бъде през юни.
Позната като Синята къща, тя се намира в селцето Вискри и се отдава под наем във времето, когато не се използва от Чарлз. Можем да видим условията за престоя там, както и повече снимки, на профила й в сайт за резервации.
Чарлз все още като принц е на посещение в Трансилвания през 1998 г., когато се влюбва в цялата област и почти непокътната природа тук. Blue House, която закупува, има седем стаи и е реставрирана в типичния за района стил.
Очаква се по време на престоя си кралят да се храни с произведена в региона храна, както и да участва като жури в състезание по косене на ливади, пишат Daily Mail. Чарлз е собственик на още един имот в Румъния – ферма в село Заланпатак в Карпатите.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Иво Димчев пак скандализира мрежата след нечестна победа в "Черешката"

Иво Димчев предизвика истинска вълна на недоволство и възмущение в социалните мрежи, след като спечели последното издание на кулинарното риалити “Черешката на тортата” по Нова тв. Ексцентричният изпълнител през цялото време напълно нарочно даваше ниски оценки на останалите участници, въпреки станарието и кулинарните им изненади. Пет точки, например, получи художникът […]

Subscribe US Now