Личната снимка, която сподели Кейт Мидълтън

Eдна от важните каузи, за които принцеса Даяна се застъпваше винаги, беше здравето и благополучието на децата по цял свят. Явно настоящата принцеса на Уелс не смята да бяга от “наследството” на предишната, която, освен всичко това, се пада и нейна свекърва.
Миналата седмица Кейт Мидълтън стартира нова мащабна програма за насочване на вниманието към това колко са важните първите пет години за развитието на всяко дете. От тях зависи в какъв възрастен ще се превърне то после.
Инициативата се нарича Shaping Us и е мащабна – има собствен Instagram профил и сайт, специален късометражен филм, който вече се излъчва на места, покрай които преминават хиляди човека на ден, като площад Пикадили в Лондон например.
За да привлече още повече внимание към каузата си, Кейт Мидълтън направи и нещо “немислимо” – сподели лична снимка. “Лицата са най-хубавата играча за бебета”, гласи текстът към фотография, на която виждаме принцесата като бебе.
Тя пояснява, че на снимката е с баща си Майкъл Мидълтън, а кадърът е запечатан от майка и Каръл. И напомня колко са важни първите пет години за формирането на детския мозък. “Надявам се да се присъедините към мен и да споделите своя снимка от времето преди да сте навършили пет”, пиша самата Кейт.
Тя допълва, че снимките не само ще насочат вниманието към идеята на Shaping Us, но и ще са чудесен повод за усмивки и споделяне на спомени. Сред звездите, които веднага откликнаха на призива й, бяха популярният готвач Джейми Оливър, както и футболистът Хари Кейн.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Венета от "Ергенът" се съблече на Бали, но я попиляха заради "цирей на гъ*а" СНИМКИ 18+

Сексапилът на Венета от “Ергенът” се оказа недостатъчен за последователите й в мрежата, които вместо да коментират разпалено поредната порция разголени снимки, се фиксираха в нещо неприятно, което тя е пропуснала да прикрие на дупето си. Докато си лежала на хамака на Бали, блондинката се оказала с… “цирей на гъ*а”, както […]