Срам и позор в “Игри на волята”: Големите мачовци се изложиха брутално, молят за… ВИДЕО

Доста срамна ситуация сътвориха снощи мачовците от отбора на “Гладиаторите” в “Игри на волята”, заради която заслужено бяха заляти с подигравки и в социалните мрежи.

Татуираният бодигард Гатьо, културистът Николай и “викингът” Даниел поискаха спасителни жилетки, за да участват в плуването до понтон, което предизвика смях не само от страна на другите племена, но и от съотборниците им.
Очевидец разкри голяма шашма в “Игри на волята” СКРИЙНШОТ
Подигравките идват, след като в началото на сезона тримата не спряха да се изтъкват какви лидери са, колко много могат, как плуват и ще се справят в битките. Истината обаче, се оказа съвсем различна.

Свиреп инцидент с любимата на Румен Радев прекъсна “Игри на волята” СНИМКА
Опитите на Гатьо да наложи ред сред останалите според собствените си виждания и да въведе в племето, едва ли не, казармен режим, предизвика бурно недоволство в зрителите, които го определят като “недодялан”, “агресивен словесно” и “човек, който не си тежи на мястото изобщо”.

Във водата бодигардът бе пазен от плувците, като видимо изпитваше затруднения и пляскаше несръчно с ръце, издавайки, че всъщност май изобщо не може да плува, а е голям само на приказки.
Изтекоха кадри, разкриващи неочаквано обединение в “Игри на волята” ВИДЕО
В крайна сметка “Гладиаторите” спечелиха битката и се спасиха засега от елиминации. В същото време “Амазонките”, които вече нямат никакви сили заради продължителния глад и липса на нормални условия за живот на дивата река, отиват на съвет след поредната загуба на Арената.

“Най-големите! Да успееш да победиш шепа недохранени и недоспали 50-килограмови момичета, си е признак на голямо мъжество! Да живеят равностойните битки”, гласи един от десетките гневни коментари след края на битката в социалните мрежи./show.blitz.bg  

Източник: blitz.bg
Next Post

Неочакваните признания на Ариана Гранде

Има някои известни личности, които говорят открито за козметичните процедури и операции, на които се подлагат, за да изглеждат по-красиви. Но повечето предпочитат да избягват тази тема. До този момент Ариана Гранде бе от тези, които не обичаха да говорят открито за козметичните процедури, които използват. Но това се промени във видео […]

Subscribe US Now