Меган Фокс напомни колко е секси

Около проблемите във връзката си с Machine Gun Kelly Меган Фокс реши не само да ограничи времето, което прекарва в социалните мрежи, но актрисата дори изтри цялото съдържание от профила си в Instagram.
Е, няколко месеца по-късно изглежда, че двамата са поизгладили отношенията си, като вече бяха забелязани заедно на няколко събития. Но определено нещата не са постарому.
Това обаче не означава, че Фокс ще спре да живее живота си. Дори напротив, актрисата вече се завърна в Instagram през миналия месец с пост, посветен на някои от най-секси визиите ѝ на официални събития, на които е присъствала наскоро.
Последният ѝ пост обаче е малко по-различен. Той не е от събитие и ни напомня колко секси е Меган Фокс. На първата снимка лицето на Фокс не попада в кадър, но пък за сметка на това виждаме изрязания бански, който подчертава добре секси формите ѝ.
Докато на втората виждаме актрисата край брега на океана, любуваща се на гледката. В коментарите под поста феновете са доволни от видяното, като някои от тях още не могат да се наситят на новия цвят на косата на Меган Фокс, който тя показа миналия месец на партито на Sports Illustrated Swimsuit.  

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Майката на Сузанита разкри истинската причина за раздялата й с Марк!

Раздялата на Сузанита с Марк Славов учуди малцина, защото болшинството очакваха да се случи точно това. Без значение, че двамата скоро станаха родители на момченце. Предположенията обаче бяха, че Сузи Мурад ще е тази, на която ще й писне от Славов и ще го зареже, заради младостта и буйния си […]

Subscribe US Now