Какво смята Джон Бон Джоуви за годежа на сина си Джейк

Когато преди три седмици Мили Боби Браун и Джейк Бонджоуви обявиха, че са сгодени, последваха много критики. Хората масово смятат, че не е редно да се подготвяш за семейство, когато си на 19 и на 20 години.
Не така обаче смята Джон Бон Джоуви – бащата на Джейк. “Не знам какво значение има възрастта, ако намериш правилния партньор и израствате заедно”, коментира 61-годишният музикант в радиошоуто Andy Cohen Live.
Джон казва й, че Джейк е третото от четирите му деца със съпругата му Доротеа, което вече е сгодено. Припомняме, че самият Джон и Доротеа са заедно от гимназията, а сватбата им е била през далечната 1989 г.
“Това би бил моят съвет – израснете заедно, помъдрейте заедно. Мисля, че всичките ми деца са намерили хора, с които да израснат и ние сме много щастливи за тях.” Джон допълва, че харесва много Мили Боби, а семейството й също е страхотно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"Малкото коте" на Божинов си призна всичко за Краси Радков СНИМКА

Краси Радков и Малкото коте на Валери Божинов се оказаха много близки. Актьорът и красавицата често могат да бъдат видени заедно, тъй като са съседи и заедно пият кафе. Самата русокоса моделка Бояна Генова призна, че с изненада е установила, че известният актьор ѝ е комшия в столицата. Красавицата Бояна […]

Subscribe US Now