Заканата на Доналд Тръмп към принц Хари

За Доналд Тръмп предизборната надпревара тече с пълна сила и той е готов на всичко, за да привлече вниманието върху себе си, както и максимален брой гласоподаватели. А в последната си публична реч той забърка дори принц Хари, към когото никога не е демонстрирал топли отношения.
В последните дни се заговори, че херцогът на Съсекс може да се откаже от кралските си титли и да стане американски гражданин. Появиха се и подозрения за възможни вратички в закона, благодарение на кои и вълкът да остане сит, и агнето – цяло. С две думи – хем да е принц, хем американец.
Но докато всичко това все още е в сферата на предположенията, Доналд Тръмп побърза да се изкаже по темата. Той обвини администрацията на настоящия държавен глава в пропуски и протекция на принц Хари, защото са му осигурили американска виза, въпреки че са е признавал, че е употребявал наркотици, а в документите за кандидатстване очевидно е представил невярна информация. 
Освен това кандидатът за президент заяви, че принц Хари е извършил “непростимо” предателство към покойната Елизабет Втора. “Не бих го защитавал”, категоричен бе Тръмп. И допълни, че ако зависи от него, е щял да го оставя да се оправя сам. Но явно наследникът му в Белия дом има по-различни виждания. 
Е, ако бизнесменът отново спечели изборите през есента, принц Хари със сигурност да не се надява на протекции. Затова нищо чудно да реши да забърза процедурата за получаване на американско гражданство, пише Independent.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Приятелството без граници - тя е на 30, а той на 90 и са най-добри приятели

Мелиса Нобъл тъкмо се кани да пие кафе в кварталната пекарна, когато непознат мъж я заговаря. И понеже изглежда приятелски настроен, жената решава дори да му предложи да седнат да изпият кафето си заедно. Първоначално той отказва, но не след дълго убеждаване, впоследствие се съгласява. Мелиса, която е омъжена майка […]

Subscribe US Now