Как изглежда най-малкият син на Мик Джагър

Мик Джагър е баща на осем деца от пет различни жени. Най-големите му деца са двете му дъщери – Карис (52 г.) и Джейд (52 г.), съответно от връзките му с Марша Хънт и Бианка Джагър. От бившата си съпруга Джери Хол пък фронтменът на Rollig Stones има четири деца – Елизабет (39 г.), Джорджия Мей (31 г.), Джеймс (38 г.) и Гейбриъл (25 г.). Моделът Лусиана Морад Хименес пък му ражда син Лукас, който вече е на 24 години.
В момента 80-годишният рокаджия е във връзка с Мелани Хамрик, от която също има син на име Деверо.
Преди няколко дни момченцето е навършило осем години и за да отбележи празника, 36-годишната приятелка на Мик Джагър е споделила няколко семейни снимки.
На първите от поредицата кадри виждаме малкия Деверо в компанията на майка си, докато са на плажа. Освен следващите няколко очарователни самостоятелни снимки на момченцето, Мелани Хамрик е качила и две, на които са тримата заедно с Мик Джагър.
“Честит рожден ден, мил, енергичен, сладък, умен, див и красив Деви! Не мога да повярвам, че си на седем! Обичаме те повече от всичко! Ти си моето слънце”, гласи посланието в поста.
През октомври в интервю за The Guardian Мик Джагър разказва повече за отглеждането на най-малкия си син и как опитът му в бащинството се е променил през годините.
“Може да изгубиш форма, не е като да караш колело”, признава рокаджията и допълва, че колкото повече деца има човек, толкова повече опит се трупа в родителството.
“Освен това зависи и от децата. Те имат своите индивидуалности и можете да им повлияете до известна степен, като виждате какво харесват и не харесват и ги насърчавате да правят неща, към които ги тегли. Забавно е да имаш деца, на всяка възраст. Но ако работиш и винаги си далеч, няма как да се наслаждаваш толкова много”, откровен е Мик Джагър.
При отглеждането на Деверо обаче музикантът се е постарал да присъства активно. В интервюто си той разкрива, че когато се е родил най-малкият му син, не е работел толкова много и е можел да прекарва повече време с него.
“Той е само на шест и през две от тези години не направих почти нищо с групата”, споделя тогава фронтменът на Rollig Stones.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Филип Буков се гаври жестоко с бившата на Рълев от "Игри на волята" ВИДЕО

Актьорът Филип Буков напоследък е взел на подбив меркантилните жени и не спира да им се подиграва в социалните мрежи. Така под обсега му попадна бившето гадже на победителя от “Игри на волята” Иван Рълев.  Ученикът на Стефан Данаилов направи за смях за момичето, което на финала на риалити формата […]

Subscribe US Now