Щом е зима, да е в бяло – Ан Хатауей даде заявка за актуалните модни тенденции

Ако има момиче, което “го бива във всичко”, то това определено е Ан Хатауей. Актрисата е не само изключително талантлива на големия екран (неслучайно е носителка на Оскар), но и знае как да завладее всеки червен килим, на който стъпи.
В понеделник Хатауей още веднъж доказа това – носейки два много различни модни ансамбъла, с които даде заявка за актуалните зимни тенденции в бяло.
Първата визия, с която звездата от “Дяволът носи Прада” е заснета да се разхожда по улиците на Ню Йорк, е от бял костюм в две части, състоящ се от двуредно сако и минирокля. И няма как и обувките да не са бели – за безупречен завършек.
Визията е допълнена от изящно колие, сребърни обеци, няколко пръстена и чифт слънчеви очила. А тъмната коса на актрисата, перфектно контрастираща на светлото облекло, е свободно спусната по раменете.
По-рано през същия ден Ан Хатауей пък се появи в публичното пространство в съвсем различно бяло облекло, включващо широк кожен карго панталон в цвят слонова кост, координиран със свободно скроена риза, обсипана с брокат и облечена върху топ с кристали. 
Аксесоарите са същите, единствено гримът е значително по-силен – което подхожда на разчупената естетика на тоалета.
От InStyle уточняват, че в момента Ан Хатауей е на пресконференция, за да промотира последния си филм Eileen, базиран на едноименната книга от 2015 г. на Отеса Мошфег. Филмът дебютира за първи път на филмовия фестивал Sundance, по-рано тази година, и получи одобрението на критиката.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето го отговора на bTV за скандалните обвинения на Константин Кацаров след "Гласът на България"

Думите на един от участниците в “Гласът на България” Константин Кацаров, който след напускането си от шоуто хвърли скандални обвинения за измама в предаването, провокираха бърза реакция и от страна на продуцентите на музикалния формат, които изляоха с официално становище. Ето какво гласи позицията на bTV Media Group за случая: “bTV се отнася с […]

Subscribe US Now