Грандиозното завръщане на Бионсе

За последно Бионсе изнесе пълен концерт през 2018 г. Тогава тя и съпругът ѝ Джей Зи се появиха на събитието Global Citizen Festival: Mandela 100.
Оттогава обаче изминаха цели четири години и просто беше крайно време да видим певицата отново във вихъра ѝ. И ето че търпеливостта ни е възнаградена. С едночасов сет в новия Atlantis The Royal Resort в Дубай Бионсе направи грандиозното си завръщане на сцената.
Пред феновете си тя изпълни както емблематични хитове, така и по-нови песни, сред които “Crazy in Love”, “Beautiful Liar”, “Naughty Girl”, “Freedom”, “Spirit” и “Be Alive”.
Изненада по време на специалното събитие на Бионсе бе присъединяването на дъщеря ѝ Блу Айви Картър (11 г.), с която заедно изпяха дуета “Brown Skin Girl”.
И ако този дует беше абсолютно неочакван, то не можем да кажем същото за присъстващите на концерта. Естествено, че сред тях бяха и много знаменитости. Кендъл Дженър, Ниа Лонг, Ребел Уилсън, както и Клои Бейли и Холи Бейли от дуото Chloe x Halle са сред имената, за които се знае засега.
Както бихме и предположили, Бионсе бе ослепителна на сцената. Тя откри концерта, облечена в жълта рокля с корсет и пола с пера, изработена по поръчка от Atelier Zuhra. След това тя се преоблече в друга рокля, отново по поръчка – червено великолепие на Nicolas Jebran, съставено от прилепнало боди, украсено със златни бижута по торса и гърдите. Основната част бе допълнена от обемна пола, а избраният аксесоар бе също толкова впечатляващ, колкото и тоалета.
За закриването на концерта си Бионсе се появи в прилепнала по тялото ѝ розова мини рокля с доста забележим сребрист акцент на гърдите. Визията ѝ бе завършена с розови ръкавици, украсени със скъпоценни камъни, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как живее Алек Болдуин след тежките обвинения в убийство

Тежък период изживява Алек Болдуин последните дни. През изминалата седмица от прокуратурата към актьора отново бяха повдигнати тежки обвинения в непредумишлено убийство. И ако Алек успява да намери поне малко утеха някъде, то това, явно, е в семейството. Номинираният за Оскар актьор направи първа публикация в социалните мрежи след обвиненията, […]