Как живее Алек Болдуин след тежките обвинения в убийство

Тежък период изживява Алек Болдуин последните дни. През изминалата седмица от прокуратурата към актьора отново бяха повдигнати тежки обвинения в непредумишлено убийство.
И ако Алек успява да намери поне малко утеха някъде, то това, явно, е в семейството. Номинираният за Оскар актьор направи първа публикация в социалните мрежи след обвиненията, разкривайки бегло как протича животът му в момента.
На споделената снимка позира съпругата му Хилария, заедно едно от седемте им деца. Шестгодишният Леонардо “Лео” Анхел е поставил ръце на раменете на майка си, докато тя седи на пода. Малкият гледа директно към камерата, докато погледът на Хилария е зареян нанякъде. И с право може да се определи като тъжен, предвид обстоятелствата.
“Старият трик “нека ти разтрия гърба” гласи надписът, който Алек постави към снимката на Хилария и Лео.
Младата жена изглежда изцяло преживява случващото се – ден след наказателните обвинения, Хилария бе забелязана из улиците на Ню Йорк, облечена, вероятно съвсем неслучайно, със зелен суичър с надпис “емпатия”.
Според източник, близък до People, Болдуин е изглеждал “напълно безгрижно и в страхотно настроение”, когато е видян да излиза от кафене в Ню Йорк ден преди обвиненията да бъдат обявени. Той дори е говорил за скорошно ски пътуване със семейството и се е хвалил, че дъщеря му Кармен (9 г.) кара ски много добре”. Сега обаче, както Алек, така и цялото му семейство се ограничават единствено с излизане в квартала, в който живеят. И преобладаващо прекарват времето си в своя дом.
Обвиненията на прокурорите са срещу Болдуин за това, че през 2021 г. по време на снимките на уестърна Rust, той убива кинематографа Халина Хътчинс. Реквизитният пистолет, който е държал, се оказва зареден с истински патрони. Нещо, което актьорът не е знаел. А с днешна дата твърди, че не е натиснал спусъка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кошмар! Оперираха Венета Райкова след сгрешена диагноза, тя плаче за сина си СНИМКИ

В последните дни информациите за Венета Райкова ескалираха толкова много, че накараха тв водещата да признае къде се намира и през какво минава от месеци насам. Тв водещата не е в никаква лична или творческа криза, както упорити се тиражира напоследък, а изживява нещо много по-страшно, което си мечтае да […]