Ето кой спечели “Като две капки вода за всяко дете”, обявиха и голяма бомба за шоуто в неделя ВИДЕО

Благотворителното шоу “Като две капки вода за всяко дете” приключи зрелищно, а негов символичен победител станаха Деси Слава и Елена, които изпълниха много въздействащо песента на Шер “Believe”, но бяха прекрасни и в предишните две вечери. Тази неделя започва и същинското шоу “Като две капки вода”, което още отсега хвърли големи бомби.

На столи на журито на “Капките” този път ще видим Веселин Маринов, но все още не е ясно кой още ще му прави компания. Изненада има и сред треньорите в екипа – в лицето на Ненчо Балабанов, който ще учи участниците на актьорско майсторство.
“Бон-бон” подкрепят “Като две капки вода за всяко дете” СНИМКИ
Иначе във финалната трета вечер на “Като две капки вода за всяко дете” публиката на няколко пъти изправяха на крака с изпълненията си дуетите на Вики Терзийска и Алина, Ненчо Балабанов и Жоро, Маги Джанаварова и Боги, Люси Дяковска и Елизабет, Тити Папазов и Васко, Краси Радков и Гого и Калин Врачански и Алекс.
Маги и Боги пък, станаха във финалната трета вечер с емблематична песен на легендата Уитни Хюстън, а изпълнението им предизвика истински фурор не само сред публиката, но и в журито в състав: Маги Халваджиян, Илияна Раева, Веско Ешкенази и Николай Дойнов.

Първият дует, който излезе на сцената, бе този на Вики Терзийска и Алина, които изпълниха песента на Риана “We Found Love”. “Основното послание е, че любовта може наистина да бъде открита навсякъде, както пее Риана”, сподели Вики, а малката Алина добави: “Искам да победя, но който и да победи, парите ще отидат на едно и също място – в подкрепа на децата”.

Следващият дует бе на Ненчо Балабанов и Георги, които изпяха песента на Веско Маринов “Рожден ден”. “Много ми се иска с тази имитация да усмихнем хората и да отпразнуваме победата на доброто над злото. Да отпразнуваме доброто!”, заяви Балабанов.

За финала на мини сезона Люси Дяковска и Елизабет си избраха дивото парче на RUSLANA – “WILD DANCES”. “Важно е да впечатлим колкото се може повече зрители и да помогнем на децата!”, споделиха двете.

Емоционалният дует на Тити и Васко грабна сърцата на публиката с хитовото парче на една от най-хитовите рок групи у нас “Сигнал” – “Мой ден”. “Песента е трудна, но ще се справим!”, бе сигурен Тити, който след изпълнението накара всички в залата да настръхнат с импровизираната си реч, свързана с това да пазим и да помагаме на децата на България.

Дуетът на полиглотите, които в първите две вечери пяха на почти испански и на почти италиански – Краси Радков и Гого излязоха на сцената, за да изпълнят емблематичната песен на Елвис Пресли “Love Me Tender”.

Дуетът на духа от вълшебната лампа – на Калин Врачански и Алекс, се превъплъти в Уил Смит, за да изпълни песента “Prince Ali”. “Песента е много трудна, защото има много височини, но трябва и да играем едновременно. Искаме да спрем болестите и да направим света по-добър за децата, които имат нужда от помощ”, споделиха те.

“Какво мислим за вярата? Помага ли ни когато сме тъжни или имаме нужда от помощ? Ако я нямаме, потъваме ли повече и повече? В човешкия дух е заложен да бъде несломим. А най-важното, в което трябва да вярваме е, че винаги има какво да поправим. Ако се предадем, нищо не ни остава!”, категорични са големите победителки Деси Слава и Елена, който изпълниха невероятно емблематичния хит на Шер “Believe”.

Със събраните средства УНИЦЕФ ще подкрепи директно още 500 деца в България, включително като им осигури и лични средства за комуникация, ще бъдат обучени още 1,500 учители, специалисти и родители от цялата страна да използват средствата за допълнителна алтернативна комуникация като безплатното приложение C-board.
Ето кога започва “Като две капки вода” СНИМКИ
Една от каузите – “Най-добър старт за всяко дете”, има за цел да обърне внимание, както на физическото здраве, така и на социално-емоционалното и познавателното развитие на малкото дете, защото колкото по-рано бъдат открити затрудненията в развитието на детето, толкова по-голям шанс има то да ги преодолее. Затова УНИЦЕФ България ще работи заедно с правителството за изграждане на национална система за ранна интервенция. Със средствата от кампанията УНИЦЕФ ще подкрепи 1500 семейства в страната и ще обучи 150 професионалисти./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Голата снимка на Емили Ратайковски и новото ѝ гадже

Последната половин година е доста бурна за Емили Ратайковски, защото след раздялата си със Себастиян Беър-Маклард моделът определено се опитва отново да намери любовта и щастието. Беше свързвана с няколко мъже, като най-сериозно може с Пийт Дейвидсън, защото двамата дори посетиха заедно мач от NBA. Но и там нещата не се получиха. […]