Добри новини за принцеса Ан

Точно преди седмица разбрахме, че принцеса Ан е била приета в болница заради получена по време на езда травма на главата. Още тогава стана ясно, че тя ще прекара няколко дни под лекарско наблюдение, което наложи и отмяната на няколко нейни ангажимента. А думите на съпруга й, че се възстановява бавно, породиха някои подозрения за истинското й състояние. 
В края на миналата седмица, след точно пет нощувки в болница, сестрата на крал Чарлз бе изписана от болница и сега продължава възстановяването си в домашни условия.
Това значи, че опасността от по-сериозни последствия от удара е отминава и сега се нуждае само от спокойствието в любимото си имение в Gatcombe Park.
Засега обаче няма яснота кога точно принцеса Ан ще се върне към кралските си ангажименти. За целта трябва не само да се почувства добре, но и да получи разрешение от лекарския екип, който продължава да следи състоянието й.
Също така трябва да премине стандартната рехабилитация по протокол след преживяно мозъчно сътресение, обяснява CNN. А междувременно съпругът й изрази дълбоки благодарности към медиците, които не спират да полага грижи за нея.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Памела Андерсън на 57

Днес, 1 юли, рожден ден празнува канадско-американска актриса и модел Памела Андерсън. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now