Когато някой засенчи принцеса Шарлийн

Принцеса Шарлийн несъмнено е една от най-обичаните кралски особи в Европа. До голяма степен тя си спечели симпатии покрай дългото боледуване, което беше принудена да изкара далеч от семейството си.
В последната година обаче Шарлийн е в Монако и редовно участва в светски събития. А едно от най-важните в календара на Монте Карло е Балът на Червения кръст – едно от най-значимите благотворителни събития, което се състои в княжеството от 1948 г. насам.
Тази година принцесата се появи на бала в компанията на съпруга си принц Алберт. Той обаче беше кавалер и на друга дама – племенницата си Камий Готлиб, която е дъщеря на сестра му принцеса Стефани.
25-годишната Камий беше избрала величествена рокля във виолетово на Zuhair Murad. 45-годишната Шарлийн пък беше облечена в дълга бяла рокля с дълъг ръкав, на чийто фон новият цвят на косата й – шоколадово, изпъкваше още повече.
Акцент в тоалета на принцесата бяха обеците Van Cleef & Arpels, комбинация от бяло и жълто злато, диаманти и сапфири.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Яна Маринова проговори за преживяно жестоко насилие ВИДЕО

Кошмарната ситуация с 18-годишното момиче, нарязано с макетно ножче от приятеля си, разтърси цялата държава. Все повече популярни личности също не се поколебаха да застанат с позиция по темата. Прави го и Яна Маринова, чиято любов в тийнейджърските години приключва с изваден пистолет и изстрел. Звучи не по-малко кошмарно и действително […]

Subscribe US Now