Кой иска спермата на бащата на Мъск

Трябва да се подготвим, защото скоро на хоризонта може да се появи ново поколение Илон Мъск.
Бащата на шефа на Tesla, Ерол Мъск, е помолен да дари спермата си на няколко жени от Южна Америка – само дни след като потвърди, че има тайно второ дете от собствената си доведена дъщеря.
Ерол Мъск разкрива, че неговата семенна течност в момента е желана от компания в Колумбия, защото съдържа същите гениални гени, които са създали и най-богатия човек в света – сина му Илон Мъск. 
“Има компания, която иска да дарявам сперма за забременяване на жени от висока класа”, твърди Ерол пред The Sun. “Те казват: “Защо да ходят при Илон, когато могат да отидат при човека, който го е създал.”
Ерол, който има най-малко седем деца от три различни жени, признава, че обмисля тази възможност. Плодовитият баща преди това обяви, че целта на живота ни е да създаваме поколение, заявявайки: “Единственото нещо, за което сме на Земята, е да се възпроизвеждаме.”
Неназованата компания, която иска спермата на Ерол Мъск, очевидно е готова на всичко, за да я получи. “Предложиха ми първокласно пътуване и настаняване в петзвезден хотел и всякакви други екстри”, хвали се богатият южноафрикански инженер.
Няма как да знаем какво мисли синът му Илон Мъск, тъй като двамата са скарани от няколко години. През 2017 г. Илон каза, че е ужасен, че баща му е забременил доведената му сестра Яна Безуиденхаут. Същата година Ерол и Безуиденхаут, която сега е на 35 години, се сдобиха със сина си Елиът Ръш.
Миналата седмица Ерол потвърди, че той и неговата доведена дъщеря всъщност имат и тайно второ детенце, което се е родило през 2019 г. 
Въпреки различията им, Ерол споделя сърдечното желание на най-известния си син да има голямо потомство, тъй като най-богатият човек в света до момента има девет свои потомци. Всъщност, те са 10, но първородният му син Невада умира 10 седмици след раждането си.

Наистина родословното дърво на Мъск е сложно – и расте с всеки изминал ден. Ерол се жени за модела Майе Халдеман Мъск през 1970 г., от която има три деца: Илон, Кимбал и Тоска.
Двойката се разделя девет години по-късно, преди Ерол да се ожени за Хайде Безуиденхаут, млада вдовица, която по това време вече има две деца, едно от които е Яна.
Ерол помага за отглеждането на Яна, която тогава е само на 4 години, като става неин втори баща, а междувременно има още две биологични деца, които споделя с Хайде. Двойката се развежда след 18-годишен брак.
Предвид историята, не е изненадващо, че семейството на Мъск е изумено, когато Яна забременява за първи път с бебето на Ерол през 2017 г. и отново две години по-късно. Въпреки децата, двойката в момента не е заедно.
Междувременно пенсионираният бизнесмен каза пред The Sun в отделно интервю миналата седмица, че има други жени, които твърдят, че той също е баща на техните деца.
“В момента има около шест други жени, които твърдят, че тяхното дете е и мое дете. Очевидно са опортюнисти”, казва Ерол Мъск. “Но имаше период в Йоханесбург през 80-те, когато всяка вечер излизах с различна жена. Имах много срещи. Така че е напълно възможно една от тях да дойде и да каже: “Това е твоето дете”. Възможно е.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гери Дончева роди преждевременно и хвърли бомба с тази СНИМКА

37-годишната Гергана Дончева е на седмото небе от щастие, след като най-накрая сбъдна мечтата си да стане майка. Красивата продуцентка и водеща криеше до последно, че е временна и новината за раждането дойде като гръм от ясно небе дори за нейни близки приятели.  За щастливото събитие призна самата Дончева в […]

Subscribe US Now