Гери Дончева роди преждевременно и хвърли бомба с тази СНИМКА

37-годишната Гергана Дончева е на седмото небе от щастие, след като най-накрая сбъдна мечтата си да стане майка. Красивата продуцентка и водеща криеше до последно, че е временна и новината за раждането дойде като гръм от ясно небе дори за нейни близки приятели. 

За щастливото събитие призна самата Дончева в социалните мрежи, като издаде подробности за новородената си дъщеричка. 

“Тази малка госпожица е нашето голямо чудо! Нашата Мария Магдалена се появи изненадващо доста преди термин, все пак здрава, силна и съвършена! Госпожицата се роди цели 47 см, тегло 2,720 кг, в 01:44 часа на 16 юли, 2022.
Съпругът ми и аз сме много много щастливи, че семейството ни расте здраво и голямо и вече благодарихме лично на всички “замесени в проекта”. Маги и аз се чувстваме чудесно и очакваме благоприятни резултати от кръвните изследвания за да се приберем вкъщи. Най-хубавото тепърва предстои”, написа Гери в социалните мрежи.
Досега Гери криеше упорито, че е бременна, тъй като имало усложнения и през последните месеци предимно си почивала, а пред приятели все измисляла някакво оправдание, за да не се види с тях. Тя направи още едно шокиращо признание – че се е омъжила и за първи път показа сватбената халка./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Принцеса Шарлийн и една среща с папата

В последните седмици принцесата на Монако сякаш се опитва да навакса месеците, в които беше принудена да остане далеч от княжеството заради здравословни проблеми. Тя участва в обществени събития, среща се с туристи и се радва на успехите на децата си. А ето че Шарлийн направи и първото от доста […]