Българска ВИП сватба на известен певец се превърна в мор, Криско пръв проплака за ужаса

Преди няколко дни писахме за шумната сватба на рапъра Боро Първи, където специални ВИП гости са били колегите му Криско и Тита. Партито е било на ниво и всички са се веселили, но финалът е бил кошмарен и никой не иска да си спомня за случилото се. 

Криско се осмели да заговори за случилото се и да разкаже какъв кошмар са преживели всички гости на сватбата на колегата му Боро. 
„Абсолютно всички имаха стомашно-чревен вирус. И всички върнахме поръчката след това. Беше невероятно! Боро, жив и здрав, приятелю, горчиво!”, вметна Криско по време на тв интервю. 

Неприятната случка е вече зад гърба на Криско и останалите гости. А междувременно габровеца се похвали, че е готов с дебютния си албум 16 години след старта на своята кариера. Хитмейкърът обяснява и каква е причината за огромното забавяне.
„Започва моят дебют. Тепърва започва моята кариера. При мен се случи това, че се събраха доста песни с много различни настроения и стилове. Реших да направя албума „Хамелеон”, който излиза на 20 септември”, сподели изпълнителят в „Събуди се”.
„Нямам търпение албумът да излезе. Както 16 години никога не съм правил албуми, сега съм се отпушил за такива. Ще направя втори, който ще бъде на тема „старият Криско”. Това е нещо специално за мен – явление, което хората пожелаха” –  заяви музикантът./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Злополуката, която Кейт Мидълтън претърпя

Кейт Мидълтън е готова на всичко, когато става дума за каузите, които защитава като принцеса на Уелс. Включително и да влезе в затвора. На 12 септември беше на посещение в HMP High Down – затвор в Съри със специална програма за третиране на наркозависими. 41-годишната Кейт пристъпи зад решетките, като […]

Subscribe US Now