На почивка с бившия ли е Ирина Шейк

В последно време се говори, че Ирина Шейк и Том Брейди са най-новата звездна двойка. Според източници на западните медии той се чувства привлечен от нея, а тя “много си пада по него”.
Двамата явно намират и време, което да прекарват заедно, въпреки че се опитват да скрият връзката си. По-рано този месец футболистът на NFL е забелязан да пристига в хотел в Лондон, който на следващата сутрин тя е била видяна да напуска.
Докато все още нито Ирина Шейк, нито Том Брейди са коментирали твърденията, че излизат, очевидно и двамата продължават да се наслаждават на лятото. Футболистът наскоро беше на почивка с децата си, а моделът вчера качи секси кадри от своята ваканция, която също прекарва на плажа.
Снимките си Ирина Шейк сподели в пост и като стори в Instagram. Прави впечатление обаче, че една от снимките, качена като стори, липсва в поста. А тя е особено любопитна, защото на нея виждаме Брадли Купър, бившият на модела. Двамата са разделени от 2019 г. и имат шестгодишна дъщеря, припомнят ни Entertainment Tonight.
На снимката актьорът лежи върху каяк, прикривайки слънцето с ръка, а мястото, на което се намира, изглежда като да е същото от кадрите на Ирина Шейк. И това, разбира се, веднага провокира спекулации, че бившите е възможно и да се събрали.
Едва ли обаче случаят е този. Ирина Шейк и Брадли Купър всъщност са в доста добри приятелски отношения след раздялата си и не го крият. Двамата често са засичани да излизат с дъщеря си, а и дори и сами. До този момент обаче искрата помежду им явно не се е разпалила отново и единствено искат да запазят комуникацията си в името на дъщеря си Леа.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

С какво Джо Манганиело замени София Вергара

Какво прави една жена, когато иска да започне нов етап в живота си? Променя прическата си. А какво прави един мъж в същата ситуация? Сдобива се с нова татуировка. Това, разбира се, е в кръга на шегата, макар че имаме доказателства и за двете твърдения. Преди около месец София Вергара […]

Subscribe US Now