Обраха Дейвид и Виктория Бекъм, докато са били в дома си

Всеки би предположил, че като една от най-известните и богати двойки в света, Виктория и Дейвид Бекъм разчитат, най-малкото, на сигурна охрана. Но дори и да са направили всичко възможно да подсигурят дома си, в което не се и съмняваме, явно безпогрешно ефективна застраховка срещу инциденти няма.
Неприятното преживяване за семейството се случва още през миналия месец, но за него британските медии информират чак сега.
Оказва се, когато на 28 февруари крадци се промъкват в дома им през прозореца на една от спалните на горния етаж, Дейвид и Виктория са били вкъщи с десетгодишната си дъщеря Харпър. 
За съжаление, очевидно престъпниците са били достатъчно бързи и тихи, за да задигнат ценности и лични вещи на стойност хиляди долари, преди някой от семейството да се усети.
За влизането с взлом и кражбата Дейвид и Виктория разбират чак след като по-големият им син Круз се прибира. Именно той първи забелязва счупеното стъкло и разтършуваната стая.
Явно обирджиите са действали професионално, откраднали са ловко ценностите от спалнята и след това са избягали, разказват източници пред The Sun.
Добрите новини са, че Виктория, Дейвид и децата им са добре и никой от тях не е пострадал. Както е и напълно естествено след подобно преживяване, все още да са разтърсени от случката.
Най-хубавото обаче е, че никоя от откраднатите вещи няма особена сантиментална стойност за семейството.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайното значение на зеления цвят за кралица Елизабет

Кралица Елизабет почете покойния си съпруг принц Филип със специална възпоменателна служба във вторник, 29 март. Херцогът на Единбург почина миналия април на 99-годишна възраст. Освен със специалните музикални селекции на любими песни на принц Филип и флоралните аранжировки, вдъхновени от сватбения му ден с Елизабет, 95-годишната кралица почете своя […]

Subscribe US Now