Завидните танцови умения на Даниел Крейг

Даниел Крейг вече няма нищо общо с агент 007. Докато очакваме да научим кой актьор ще получи така желаната роля на новия Джеймс Бонд, все още може да се радваме на Крейг по други начини.
Съвсем скоро – през декември, ще можем да гледаме втората част на “Вади ножовете”, където той отново ще бъде в ролята на детектив Беноа Блан. Още днес обаче може да се насладим на танцовите умения на 54-годишния актьор.
Крейг участва в новата видеореклама на водка Belvedere. И едва ли щяхме да й обърнем специално внимание, ако тя не представляваше изключително забавен начин да прекараме две минути от времето си.
В нея Крейг успява да се измъкне от тълпа фенове на парижкия Пон Ньоф, след което да стигне необезпокояван до луксозния хотел Cheval Blanc, в който също се придвижва с танцова стъпка из лобито и коридорите.
Когато стига в стаята си, актьорът първо открива бутилка водка, след което е прекъснат от режисьора Тайка Уайтити, който казва: “Да пробваме отново, този път опитай да си себе си”. Музиката към рекламното видео е на половинката на Уайтити Рита Ора.
Водка Belvedere беше официалната водка в “Спектър” – филмът за Джеймс Бонд с Даниел Крейг от 2015 г. Макар и полска, марката е притежавана и промотирана от корпорацията за луксозни стоки LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Отстраненият от "Фермата" Гечо пред БЛИЦ: Валерия застраши човек, а аз напуснах с високо вдигната глава!

Преди няколко дни съвсем неочаквано един от легендарните участници на “Фермата” – автотенекеджията Гечо беше дисквалифициран и се наложи да си тръгне завинаги от стопанството, само месец преди големия финал. Неприятният инцидент между Гечо и Валерия се разигра преди старта на игра по пейнтбол в стопанството. Докато всички нетърпеливо очакваха началото, Валерия […]

Subscribe US Now