Измамиха жестоко Константин, семейството му остава без… ВИДЕО

Интернет измамници са прекарали жестоко попфолк певецът Константин точно преди коледно-новогодишните празници. За това се оплака самият той в социалните мрежи.

Мошениците разплакали семейството му, след като го оставили без подаръците, които Коцето поръчал.
Константин проплака за гаврата, която му спретнали измамниците и показа торба, която му пратили те. Както се вижда във видео, което сподели певеца вместо подаръци, тя е натъпкана до пръсване с шишета алкохол. А зевзек номер 1 на попфолка реши веднага да дегустира пиячката, вероятно от мъка.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Konstantin (@konstantin_official7)

Разбира се, става въпрос за поредно забавно клипче от страна на Константин, който е станала изключително активен в Тик-Ток и определено умее да измисля забавни неща за децата, които му се радват и споделят, че е роден за актьор. 
Почитателите му пък го заляха със съчувствени коментари. „Съчувствам ти Коце…?”, написа колегата му Галин, „не си сам, и мен скоро така ме измамиха“, подкрепи го фен в същия шегаджийски тон./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Шокиращите разкрития в новата кралска книга Endgame

През изминалата седмица излезе нова книга за кралското семейство, която бързо успя да привлече вниманието, да предизвика спорове и да накара всички за пореден път да си задават въпроси за това какво се случва в кралския двор. Това е Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy”s Fight for Survival […]

Subscribe US Now