Албена Михова проговори за Слави Трифонов и какъв човек е той

Кариерата на Албена Михова тръгва от предаване на Слави Трифонов, Именно той й проправя път към телевизията и тя често говори за него в свои интервюта. 

“Той е много строг, суров и железен, за да върви работата”, така описва Слави Трифонов актрисата Албена Михова. 
Мнозина я описват като наследница на Стоянка Мутафова и Татяна Лолова. Албена Михова отваря душата си и разказва за загубата на родителите си в детска възраст и как е преминала през най-тежкия период от живота си, за това, кои са й истинските приятели, за любовта и чудесата в живота й.

По думите и Слави Трифонов е дал шанс на нея и още девет актьори и ги е направил лица. “Той е много строг, суров и железен, за да върви работата”, спомня си Михова.
За нея сравненията с Татяна Лолова и Стоянка Мутафова са голям комплимент, защото те са основата на българското актьорство.
В края на миналата година и сменят тазобедрена става, а малцината, които проявяват загриженост, я карат да преброи приятелите си. “Мъжът трябва да има любов към жената, а не обратното”, посочи тя и допълни, че появата на сина и е била неочаквана, но променя живота и завинаги. Посещавайки школата и той става трето поколение актьор.
Споделя, че най-голямото чудо е самият живот и това да се будиш всеки ден и да се чувстваш добре./show.blitz.bg

 

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Хю Лори в 21 факта

Днес, 11 юни, рожден ден празнува британският актьор, комик, писател и музикант, Хю Лори. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now