Инцидентът, който претърпя кралицата-консорт

Да си част от кралското семейство на влиятелна монархия като Великобритания предполага доста работа. И чести пътувания. Последното, което настоящата кралица-консорт предприе, обаче не беше служебно.
Преди малко повече от седмица Камила замина за Индия, където прекара времето си в популярен холистичен център заедно със свои приятели. На връщане от Бенгалуру самолетът, с който тя пътува, претърпява инцидент.
Boeing 777-200ER на Британските авиолинии очевидно се е сблъскал във въздуха с птица по трасето от Индия до Лондон, както показват снимки, публикувани в социалните мрежи. За щастие това по никакъв начин не се е отразило на безопасността на полета или здравето на пътниците.
Въпреки това от People съобщават, че 75-годишната Камила по принцип страда от страх от летене. Въпреки честите пътувания покрай ангажиментите на Чарлз, явно тя така и не е преодоля този свой страх.
От Бъкингамския дворец няма официален коментар за инцидента със самолета, но пък говорител на Британските авиолинии е съобщил, че самолетът се е приземил успешно и пътниците са слезли от него, както при всеки друг полет.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Силвестър Сталоун - откровено за развода

Когато в края на това лято се появи новината, че Силвестър Сталоун се развежда със съпругата си от последните 26 години, много хора бяха шокирани. Не само от това, че е възможно да минеш през развод на 76 – на толкова е Слай, но и защото той и Дженифър Флавин […]