Ще има ли доене с хепиенд във “Фермата”? СНИМКИ 18+

Един горещ въпрос разтревожи участниците в риалитито „Фермата“. Всички се питат: „Ще има ли доене с хепиенд?“, но отговор все още няма.

Питането назря, след като претенциозната красавица Аксения беше избрана за ратай и се хвана да дои една от кравите за пръв път в живота си. „Леле, какво ме чака? Ох, много ме е страх! Нищо няма да ми направиш, нали?“, попита Аксения животното.
Това е първият изгонен от “Фермата”

Няколко часа по-късно, тя беше издоила едва два пръста мляко и, отчаяна и потна, ревеше с пълно гърло. „Много усилия положих да издоя тази крава! Не мога да разбера защо има още и още мляко. Ръцете ми не издържат! Не мога повече!“, разхлипа се домакинята от Поморие.
До късно вечерта Аксения ту дои, ту рева, а накрая си легна, като остави кравата с неизпразнено виме. Ядосан, наставникът Ники отне провизиите на участниците от отбор „Нови надежди“, докато Аксения не се стегне и не издои животното докрай. Как ще завърши драмата и дали ще има хепиенд тепърва ще стане ясно./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Скритият (и напълно неочакван) талант на Брад Пит

Изглежда че освен с легендарните си роли, Брад Пит ще остави отпечатък във времето и с още един свой талант – актьорът вече спокойно може да се нарече и скулптор. 58-годишният американец направи своя дебют в пластичното изкуство, подреждайки девет свои творби в Sara Hilden Art Museum във Финландия. На събитието в събота, […]