Логан Пол влиза и в света на кеча

След гафа, който едва не му коства всичко постигнато в YouTube, Логан Пол успя да се задържи на хоризонта, сменяйки попрището.
Боксовата му кариера до момента не е особено впечатляваща, но пък не всеки може да се похвали, че се е бил с Флойд Мейуедър. Но Пол няма да се ограничи само до бокса.
От профилите на Логан Пол в социалните мрежи разбираме, че е подписал договор с WWE. Да, освен боксьор, ще бъде и кечист. Той публикува снимка, на която е с Трите Хикса и Стефани Макмеън, подписвайки договора.
За момент официално не са известни подробности около контракта, но се смята, че той включва появяването на Пол в няколко шоута. Според източника Ариел Хелвани, Пол ще вземе участие в подбрани шоута през 2022 и 2023 г.
Всъщност, той вече направи дебюта си в WWE през април на WrestleMania 38. Тогава той се включи в мач по двойки между Рей Мистерио, сина му Доминик и Миз, пише Complex. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Азис пак легна под ножа, не за вярване какво промени този път СНИМКА

Поп фолк звездата Азис отново легна под ножа за поредната естетична интервенция, само че този път е на зона, която най-малко сте очаквали да видите променена. Този път Кралят на поп фолка реши да тунингова скулите си, за това се похвали самият той в социалните мрежи. Певецът постна своя снимка, на която […]

Subscribe US Now