За кого е сгодена Виктория Бекъм, преди да се омъжи за Дейвид

Документалната поредица Bekcham успя да привлече вниманието към Дейвид и Виктория Бекъм и извади на бял свят признания, за които досега не сме и предполагали. А покрай тях на преден план излезе и още една интересна история от архивите, за която не всички знаят.
Съпругата на бившия футболист е известна с това, че има цели 15 годежни пръстена, подарени й от него. Но, оказва се, и преди срещата им на ръката й също е блестяло подобно бижу. Преди години Виктория Бекъм направи разкритието, че е била сгодена за електротехника Марк Ууд, работещ в компанията на баща й.
Двамата се запознават, когато тя е 14-годишна ученичка, а скоро след това започват да живеят заедно в луксозния дом на родителите на Виктория в Хертфордшир. През 1994 г., точно когато тя е избрана да стане част от момичешката група, Марк я пита дали ще се омъжи за него. Въпреки че така и не стигат до сватба, Пош се представя като Виктория Адамс Ууд.
Но след шестгодишна връзка решава, че той не е правилният човек за нея и не е щастлива с него. В свое старо интервю пред Channel 4 днешната госпожа Бекъм признава, че така и не му е върнала годежния пръстен.

Въпреки че е бил зарязан и така и не стига до олтара, Ууд запазва добри чувства към Виктория и признава, че е щастлив от факта, че тя е постигнала това, което иска. Скоро след това обаче електротехникът показа на бившата си годеница, че отмъщението се сервира студено, и направи редица признания за техния интимен живот.
А две години след раздялата на Виктория и Марк, тя се запознава с Дейвид, който по това време играе за Манчестър Юнайтед. 10 месеца по-късно двамата обявяват годежа си, който, за разлика от предишния, се превръща в брак, продължаващ вече 24 години, припомня Metro.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Златка Райкова го закъса с парите и се наложи да прибегне към...

Красавицата Златка Райкова разпродава носените си дрехи. Това съобщи самата тя в профила си в Инстаграм. „Очаквайте моя канал, линк ще кача тук“, написа плеймейтката, подканвайки последователите си да не пропускат възможността да се сдобият с някоя от роклите й. Оказа се, че желаещите са много повече, отколкото тя е очаквала и […]

Subscribe US Now