Марешка Бардем е напът да открие сина си

От известно време Марешка Бардем води инстаграма си основно на руски език. Феновете, които следят публикациите й често си задават въпроса “Защо”.

Тя успява да се добере до чеченска аудитория и е пуснала в Акцентите си на инстаграма послание към сина си. Както знаете, тя е избягала от Чечня преди години и не е виждала сина си от бебе.

Последната снимка, която има от сина си, е когато той е на 4. Обаче Марешка се похвали,че се е сдобила с агенти там и са и пратили едно видео където се вижда колко е порастнал.
Марешка не се е отказала от желанието да се добере до рожбата си. Тя беше споделила,че братовчед й е свален от правителството заради начина на живот, който води и смяна на религия.
Марешка Бардем е първата най-известна чеченка избягала от ада в Чечня, която успява и не се страхува да покаже на целия свят успеха си. Качват се постоянно чатове в инстаграма и с други чеченки, намиращи се там. Марешка Бардем мотивира свои сънароднички, които имат като нейната съдба да съберат сили и да бягат от това място./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Кейти Холмс както не сме я виждали досега

В ежедневието си Кейти Холмс напоследък доста се придържа към бохо стила си на обличане, в който я намираме за толкова очарователна. Изглежда хем по-млада, хем по-свежа, а и енергията, която струи от нея се усеща даже още повече. С последната си поява обаче Кейти направо ни хвърли в тъча. […]

Subscribe US Now