Кейти Холмс както не сме я виждали досега

В ежедневието си Кейти Холмс напоследък доста се придържа към бохо стила си на обличане, в който я намираме за толкова очарователна. Изглежда хем по-млада, хем по-свежа, а и енергията, която струи от нея се усеща даже още повече. С последната си поява обаче Кейти направо ни хвърли в тъча.
Актрисата присъстваше на модното шоу на Tom Ford в сряда, на 14 септември, облечена в черна рокля на дизайнера, пише Glamour. Дотук нищо странно, нали? Просто една красива знаменитост в рокля. Да, но не съвсем – визията на Кейти Холмс всъщност ни се стори доста странна, заради самата рокля.
Убедени сме, че актрисата досега не бе обличала рокля с качулка, която да я накара да изглежда като джедай от филма “Междузвездни войни”. За приликата именно с този измислен герой допринася също и прическата ѝ със старателно загладения страничен бретон, поддаващ се изпод качулката.
За да завърши цялостната си визия Кейти е избрала да обуе златни обувки на висок ток. Но кой би ги забелязал дори, при все, че “роклята-наметало” просто ги засенчва отвсякъде? Реторичен въпрос. Всъщност, към цялото това готическо облекло повече ни се връзват бижутата, с които се е накичила актрисата. Най-открояващи се са металните ѝ блестящи пръстени, които е наредила на пръстите си.
Колкото и странен и нетипичен обаче да ни си струва като за Кейти Холмс този авангарден стил, трябва да признаем, че като за събитие от седмицата на модата в Ню Йорк провокацията си я бива. Актрисата определено спечели вниманието ни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Криси Тейгън с неочаквано признание

Само преди около месец Криси Тейгън и Джон Леджънд ни изненадаха с новината, че ще стават родители за трети път. Казваме изненада, защото в средата на 2020 г. Тейгън загуби си сина си Джак при спонтанен аборт, който сподели в социалните мрежи, че е преживяла изключително тежко. Едва сега разбираме, […]

Subscribe US Now