Какво събра Джеф Безос и Илон Мъск на едно място

Ясно е, че между Джеф Безос и Илон Мъск тече задочен спор за това кой от двамата първи ще успее да направи така, че неговата компания да “завладее Космоса”.
Към момента е трудно да се каже кой има преднина, а и може би не е чак толкова важно. Съперничеството им обаче не означава, че интересните на двамата се изчерпват до Космоса.
Безос и Мъск обичат и високите скорости. Ето защо милиардерите се бяха сред известните личности, които посетиха Гран при на Маями. Джеф Безос бе в компанията на половинката си Лорън Санчес. Според People, той е бил забелязан и да разговаря с изпълнителния директор на McLaren Racing Зак Браун.
Докато Илон Мъск бе решил да заведе на състезанието тригодишния си син X Æ A-12. Двамата дори посетиха отбора на Red Bull, където се снимаха с Макс Верстапен и Серхио Перес.
В крайна сметка, надпреварата бе спечелена от Макс Верстапен, а неговият съотборник остана на втората позиция. Оказва се, че Безос и Мъск не са се засекли по време на Гран при на Маями. Не и официално.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мария гушна 100 бона от Миро Дзвера, за да смъкне обвиненията си

Певицата Мария изненадващо или не се върна при съпруга си Мирослав Соколов, който преди няколко седмици обвини в насилие. Тя подаде жалба в полицията срещу него и го обвини в сериозни неща, включително, че е опрял дулото на пистолет в главата й.  Колежки, които познават добре маниера на Мария, още […]

Subscribe US Now