Тежката загуба, която Ан Хатауей е пазила в тайна близо 10 години

Въпреки че не е от знаменитостите, които обичат да издават много за личния си живот, Ан Хатауей все пак бе решила да обяви бременността си с второто дете.
През юли 2019 г. тя качи снимка в Instagram, на която си личеше, че е вече с доста наедряло коремче.
“Не е за филм… Шегата настрана, за всички, които преминават през ада на безплодието и зачеването, моля, знайте, че нито една от моите бременности не мина по права линия. Изпращам ви много любов”, написа тогава актрисата към поста си.
Днес тя е щастлива майка на две момчета. Първородният ѝ син Джонатан е роден през март 2016 г., а вторият – през ноември 2019 г.
Въпреки че преди е споменавала, че бременностите ѝ не са минавали без проблеми, Ан Хатауей за първи път говори по-открито по темата в интервю за Vanity Fair. Пред изданието, на чиято корица е за априлския брой, тя прави и неочаквано признание за нещо много лично и болезнено, което е пазила в тайна близо 10 години.
Актрисата разкрива, че през 2015 г., когато се случила първата ѝ бременност, е претърпяла спонтанен аборт. Още по-болезнено тя е преживяла загубата заради участието си по това време в представление, в което е играела бременна жена.
“Първият път не се получи при мен. Играех пиеса и трябваше да раждам на сцената всяка вечер”, допълва Ан Хатауей.
Въпреки че тогава не разкрива публично през какво преминава, тя намира утеха в споделянето с близките си.
“Беше твърде много, за да го пазя в себе си, когато бях на сцената, преструвайки се, че всичко е наред. Трябваше да бъда искрена… Наистина е трудно да искаш нещо толкова много и да се чудиш дали не правиш нещо грешно”, добавя актрисата.
След като научава, че спонтанните аборти са много по-чести отколкото много хора предполагат, тя се замисля и за това защо няма достатъчно информация по този въпрос.
“Защо се чувстваме толкова ненужно изолирани? Понасяме загуби. Затова реших, че ще говоря за това”, казва още Ан Хатауей.
Освен личните проблеми с плодовитостта, в интервюто си тя коментира също и откровеното послание към обявяването на втората си бременност отпреди пет години.
“Като се има предвид болката, която изпитах, докато се опитвах да забременея, бих се почувствала нечестна да публикувам нещо, което е толкова радостно, когато знам, че за всички историята е много по-нюансирана от тази”, споделя също Ан Хатауей.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Крал Фредерик и една мистериозна гривна

Великден наближава в почти цяла западна Европа, а с него и ваканциите на учениците. Датският крал Фредерик и съпругата му Мери също ще се възползват от ваканцията на четирите си деца, за да си починат малко. Преди да заминат за чужбина (дестинацията им не е официално оповестена) обаче, родителите на […]

Subscribe US Now