Скандал между “Ергенът” Евгени и една от участничките разтърси всички! Той взе решение да…

Две седмици преди големия финал на 18 май, най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ навлиза в решителен етап. И тази седмица претендентките за сърцето на световноизвестния виртуоз Евгени Генчев ще се впуснат във вълнуващи предизвикателства, които ще поставят на изпитание принципите им и ще доведат до нови сблъсъци – този път обаче не само помежду им, а и със самия „ерген“.

В сряда вечер (3 май) Евгени ще покани дамите на специална групова среща в „Клуба на разбитите сърца“. Те ще трябва да отговарят на познавателни и провокативни въпроси за музиканта, а тези от тях, чиито отговори съвпадат с неговите, ще получат правото да разбият едно от сърцата на някое от момичетата, които са сгрешили в предположенията си.

Победителката, останала последна с поне едно цяло неразбито сърце, ще получи специалната привилегия да изживее истинска бодрумска приказка в компанията на Евгени, далеч от всички останали. По време на уединението пианистът дотолкова ще предразположи дамата, познаваща го най-добре, че тя да направи болезнено и неочаквано признание, белязало целия ѝ живот.
Вечерният коктейл отново ще се проведе със специален регламент и ново правило, което далеч няма да се хареса нито на Евгени, нито на момичетата. Бойкотът от тяхна страна ще накара водещият Наум да наложи наказание, а какво ще бъде то, зрителите ще разберат утре вечер.
В същото време, Евгени ще остане разочарован, осъзнавайки, че е имал неоправдано високи очаквания към една от дамите, а откритата закана и готовност надпреварата за сърцето на „ергена“ да продължи и извън формата, независимо от крайното му решение, ще стане повод за ново напрежение в имението на любовта. Церемонията на розата също ще протече по нови правила, като цветята този път ще са в ръцете не на Евгени, а на самите претендентки. Чия роза виртуозът ще откаже да приеме, предстои да разберем…

В четвъртък вечер (4 май) е ред за поредното групово предизвикателство, което ще постави на изпитание принципите на една от участничките. Тя категорично ще откаже да се включи в задачата, а това ще накара Евгени да преосмисли отношенията им, след като двамата влизат в открит словесен сблъсък пред очите на всички останали. Откровеното признание на друга от претендентките, че се съмнява в чувствата си и в това дали изобщо изпитва любов към Евгени, ще се посрещне с огромна изненада както от самия него, така и от другите момичета, които досега не са имали съмнение за привличането помежду им на всички нива.
По време на вечерния коктейл Евгени ще поднесе специална изненада за рожденичката в имението, а на Церемонията на розата виртуозът ще трябва да вземе поредното си тежко решение да се раздели с една от дамите на крачка от големия финал./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Отново сама ли е Сидни Суийни

От известно време се твърди, че Сидни Суийни е замесена в любовен триъгълник с колегата си Глен Пауъл, който съвсем наскоро се раздели с половинката си Джиджи Парис. Знае се, че двамата са приключили отношенията помежду си още докато романтичната комедия Anyone But You с участието на Сидни Суийни и Глен […]

Subscribe US Now