Емили Ратайковски за Брад Пит, себе си и самотата

В началото на септември Емили Ратайковски подаде молба за развод от съпруга си Себастиан Беър-Маклард. Бракът им продължи четири години, но според информация на различни медии, през последните месеци изобщо не е вървял добре. 
Малко след като стана ясно, че моделът официално се развежда, започнаха слуховете за това, че Емили и Брад Пит имат връзка. Списание People няколко пъти писа, че двамата прекарват все повече време заедно и се чувстват страхотно в компанията си. В интервю за Variety Емили дава малко яснота по въпроса. 
“Едно от нещата, за които пиша в последното есе на книгата My Body, е за контрола и разбирането, че един от най-добрите начини да бъдеш наистина щастлив и да имаш някакво подобие на контрол е да се откажеш”, споделя моделът.
“Отскоро съм сама за първи път в живота си и просто чувствам, че някак се наслаждавам на свободата да не бъда много притеснена за това как ме възприемат”, продължава разсъжденията си Емрата. 
Освен, че категорично заяви, че е сама, Емили също така обяви, че е готова да добави “водеща на подкаст” към автобиографията си. High Low with EmRata ще стартира във вторник, 1 ноември.
“Реших, че искам да напиша книгата, преди изобщо да си помисля за подкаст, но това е нещо като естествена прогресия за мен”, казва 31-годишният модел пред Variety. “Много съм развълнувана да продуцирам шоуто и да го правя по мой собствен начин.”
Стартирайки в партньорство със Sony Music Entertainment, High Low with EmRata ще пуска два епизода на седмица плюс бонус епизод само за абонати. Двата основни епизода ще се състоят от едно интервю с гост и един “тематичен” епизод, който Ратайковски описва като “монолог”, който е по-скоро в духа на нейните есета.
“Израснах, слушайки Националното обществено радио, защото нямахме телевизия… Айра Глас беше моят герой”, продължава тя. “Да мога да се потопя в теми, които ме интересуват, в този формат е толкова вълнуващо.”
Диапазонът от теми, с които Ратайковски се надява да се заеме, включва феминизъм, поп култура, представа за себе си, взаимоотношения и “културни моменти”.
“Не искам шоуто изобщо да изглежда претенциозно, но искам да говоря за неща, които намирам за интересни и важни”, споделя още моделът. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сензационно: Арестуват мъжа на Славена Вътова, обвинен е във...

Мъжът на Славена Вътова – Юлиан Цолов, известен като „българския Вълк от Уолстрийт”, най-вероятно ще бъде арестуван заради измама на свой съдружник за стотици хиляди левове. Жалба срещу него вече е подадена в полицията и прокуратурата, а покрай разплитането на аферата може да се окаже, че отклонените пари са милиони. […]