Диляна Попова с тайна сватба на Царево? СНИМКИ

Диляна Попова май се е омъжила тайно миналото лято и е казала “Да” на скромна церемония на плажа на родното Черноморие, а по-късно е сключила и църковен брак в Царево.

Както вече стана ясно и от предишна наша публикация, новият съпруг на актрисата и манекенка е заможния ресторантьор Лъчезар Захариев, притежател на редица успешни заведения.
Диляна Попова заголи гръд пред камерата ВИДЕО 18+
С него Диляна се залюбила малко след окончателната си раздяла с Асен Блатечки. Всъщност, двамата се познавали отдавна, бизнесмена винаги е имал интерес към нея, но тя погледнала на ухажването му с други очи едва, след като се разделила завинаги с шавливия Блатечки.

“Диляна беше съкрушена, след като научи, че Блатечки системно й е изневерявал. Затова реши да сложи край на връзката им. Малко след това склони да излезе с Любо на вечеря. От тогава не са се разделяли. Той я прави щастлива”, споделят близки на хубавицата, пише “Уикенд”.
Блатечки призна истината за Диляна и секс чатове ли стоят в основата на раздялата им

Лъчезар Захариев е милионер, един от най-прочутите собственици на заведения. Допреди две години държеше хитовия “Баш Бар” на къмпинг “Градина”, но заради проблем с концесионерите миналото лято хлопна кепенци. В момента стопанисва други 4 заведения, сред които е и ресторанта на някогашната резиденция на Бай Тошо в Приморско – “Перла”. Негов съдружник е зетят на Стефан Софиянски – Лъчезар Йорданов, който е женен за голямата дъщеря на бившия столичен кмет Елена.

Захариев е и председател на Българската асоциация на заведенията и като такъв непрекъснато гостува в различни тв предавания. Заедно с неизтребимия Ричард Алибегов, той е един от основните агитатори за намаляването на данъчната ставка на заведенията от 20% на 9% – не че това свали цените в кръчмите…
Диляна Попова пак развихри страстите, този път е във… ВИДЕО
Въпреки че вече са семейни, Диляна и Лъчезар Йорданов се опитват да запазят в тайна отношенията си. Преди да свие семейно гнездо с него и да роди син на Асен Блатечки, Диляна имаше връзки с музиканта Дичо, подземния бос Христофорос Аманатидис-Таки, пилота Георги Танев и др./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg