Има ли съперничество между крал Чарлз и принц Уилям

След смъртта на Елизбет Втора всеки януари е белязан от някакъв скандал за кралското семейство. През януари 2023 г. излезе автобиографичната книга на принц Хари, изпълнена с “разкрития” за живота в кралския двор. Този януари пък започна с неприятности за принц Андрю.
На фона на всичко това новината за “съперничество” между крал Чарлз и принц Уилям не предвещава нищо добро. С тази разлика, че според бивш служител на Бъкингамския дворец, цитиран от The Daily Beast, става дума за “продуктивно съперничество”.
“Сигурен съм, че ще има сблъсък, защото Чарлз е алергичен към това някой да му казва какво да прави, а Уилям не е известен със своята тактичност.” Въпреки това престолонаследникът ще уважи мнението на баща си, защото уважава и йерархията на Короната.
Служители на двореца споделят още, че бащата и синът имат коренно различен маниер на работа с подчинените си. “Уилям и Кейт ще ти дадат две седмици отпуск, ако баща ти почине. При Чарлз нещата граничат с работохолизъм.” Негови подчинени са се оплаквали, че дори нямат време да идат до тоалетната.
Въпреки различията обаче, крал Чарлз няма нищо против синът му принц Уилям да търси собствения си път и стил. Докато Уилям смята да спазва всички протоколи, свързани с почитането на мнението на неговия суверен.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Никълъс Кейдж в 30 факта

Днес, 7 януари, рожден ден празнува американският актьор, режисьор и продуцент Никълъс Кейдж. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now