Защо една телевизионна водеща никога не носи бельо

Когато дълго време човек работи с някого, е съвсем естествено взаимоотношенията между двамата да станат близки. Понякога – и опасно близки.
Пример за това са американските водещи Джена Буш Хейгър и Хода Котб. В епизод от предаването им Today with Hoda and Jenna Хода Котб прави изненадващо признание за колежката си Джена. А именно – че тя “никога не носи бельо”.
“Бях малко изненадана, защото Джена и аз знаем много една за друга”, признава Хода. Тя обяснява още, че е разбрала за предпочитанието на колежката си да не слага бельо, когато двете са се преобличали в гримьорната. Хода Котб не крие, че е била шокирана на момента, а Джена Буш Хейгър пък защитава избора си като изтъква, че човек като не носи бельо, придобива по-красив силует.
“Има много плюсове в това. Сигурна съм, че майка ми никога не е била по-горда”, казва още Джена, която обаче изглежда и малко смутена заради това, че току-що са разкрили нещо толкова лично за нея, пише People.
По-нататък двете водещи обсъждат плюсовете на неносенето на бельо. Според тях “това всъщност прави живота много по-лесен”, тъй като дрехите за пране така стават по-малко.
Е, това може и да звучи логично, но пък като се има предвид, че двете дами са телевизионни водещи, някак изборът на Джена Буш Хейгър да пренебрегва бельото не ни се струва изобщо подходящ.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Елза Хоск без задръжки

Не можем да скрием, че си имаме любимки от “ангелите” на Victoria’s Secret – бивши и настоящи. И Елза Хоск несъмнено е сред тях. Дали заради проникновените ѝ сини очи, платинено русата ѝ коса или съвършените ѝ дълги крака, но шведския модел определено е сред фаворитите ни. Мина обаче доста […]

Subscribe US Now