Бременна ли е новата половинка на Пике

Жерар Пике вече не крие новата си връзка. След като наскоро се появиха снимки от фестивала Summerfest Cerdanya, на които се вижда как каталунският футболист интимничи с Клара Чиа Марти, двамата бяха отново забелязани заедно. Този път на сватба преди няколко дни. Дори се разнасят слухове, че Пике отново ще става баща, защото половинката му е бременна.
Въпреки че нищо не е потвърдено, няколко международни медии пишат за възможна бременност на Клара Чиа Марти, с която футболистът се среща от няколко месеца, независимо, че двамата за първи път са снимани публично преди няколко седмици, разкриват от Marca.
След раздялата си с колумбийската певица Шакира, Пике вече не крие Клара. Двамата са засичани на различни събития, включително концерт, на който е присъствало и семейството на играча на Барселона. Освен това папараци няколко пъти вече ги улавят в моменти на нежност да се целуват на различни публични места.
Снимките, които пораждат спекулации за евентуална бременност на приятелката на Пике са на едно от последните им събития заедно, а именно сватбата на един от най-добрите приятели на Пике в Коста Брава, Испания.
Играчът пристигна придружен от Клара. На кадрите, публикувани от списание Hola, на които приятелката на Пике е с рокля на райета, се вижда леко наедряло коремче. Но дали Клара просто е качила няколко килца в областта на корема, или наистина е бременна, предстои да разберем.
Пике, който прекрати връзката си с колумбийската звезда преди около три месеца, има две деца от нея: Милан и Саша. Именно те се превърнаха в ябълката на раздора между бившите партньори, тъй като Шакира иска да ги вземе да живеят с нея в Маями, а футболистът се надява да останат при него в Барселона. 
Засега Пике и Клара могат да скрият новината, ако наистина чакат бебе, но с течение на седмиците и месеците, все повече ще си проличава и ще разберем дали става дума за слухове, или е чистата истина. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мощен хейт заля Нина - Пиленцето от Монако заради СНИМКИ 18+ по бански

Нина Димитрова, известна повече като Пиленцето от Монако си навлече поредната порция хейт, този път заради скорошните си разголени снимки по бански. Причината за критиката към жадуващата за слава и популярност брюнетка се оказаха несъвършенствата по тялото й. Уж го раздава тежкарски, с луксозен начин на живот и най-вече на луксозни […]

Subscribe US Now