Голямата изненада на Адел

Последният албум на Адел 30 излезе в края на 2021 г. За разлика от много други музиканти обаче, които тръгват на турне, за да промоутират новата си музика, тя въобще не тръгна да обикаля света.
Вместо това 35-годишната певица съсредоточи усилията си върху подготовката на участията си като резидент изпълнител в Лас Вегас. И напълно забрави за Европа за съжаление на милионите си фенове там.
Сега грешката й ще бъде отчасти поправена – Адел изненадващо обяви не един, а цели четири концерта на Стария континент това лято. Но те ще състоят на едно-единствено място – в Мюнхен.
Обявените дати за участията на Адел там са 2, 3, 9 и 10 август 2024 г. Билетите ще бъдат в продажба от 7 февруари, а желаещите да се сдобият с тях трябва да се регистрират на официалния й сайт.
Другото любопитно около концертите в Мюнхен е фактът, че те ще състоят на специално построен за целта стадион (ВВС публикуват снимка как ще изглежда той), който ще е изцяло съобразен с елементите на концертите, които Адел възнамерява да изнесе. Той ще побира 80 хил. зрители, така че се очертава добро шоу.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Силното послание на Деми Мур

За Деми Мур и Брус Уилис е известно, че дори и след раздялата си, остават близки приятели. Припомняме, че двамата се женят през 1987 г. и имат три дъщери. След 11 години брак обаче двойката се разделя. Разводът им е официално финализиран през 2000 г. През 2009 г. пък актьорът се […]

Subscribe US Now