Повече от половин година след смъртта на Матю Пери – защо разследването още продължава

Повече от половин година измина от смъртта на актьора от “Приятели” Матю Пери. Той бе открит мъртъв в дома си на 28 октомври 2023 г., а още на следващия ден бе извършена аутопсия. На 15 декември миналата година резултатите показаха, че актьорът е починал заради “острите ефекти на кетамина”, който е приел.
От документите стана ясно също така, че Матю Пери е бил на инфузионна терапия с кетамин за лечение на депресия и тревожност. Твърди се, че последното му лечение е било повече от седмица преди смъртта му, но ефектът от кетамина в организма му би трябвало да е преминал след няколко часа. Затова се предполага, че веществото, което го е убило, е било прието след последната терапия.
В доклада е посочено също, че факторите, допринесли за смъртта на актьора, са удавяне, коронарна артериална болест и ефектите от бупренорфин. Последното представлява лекарство, което се предписва за лечение на хора със зависимост към опиоидни лекарства.
В заключение, смъртта на Матю Пери се приема като случайна, вследствие на наркотици и удавяне. Въпреки това, седем месеца след нещастния случай разследването на полицията в Лос Анджелис и Администрацията за борба с наркотиците все още не е приключило.
Позовавайки се на източници от TMZ пишат, че на този етап разследването е фокусирано върху това да се определи кой е предоставил на актьора кетамин и при какви обстоятелства. Според изданието от полицията и Администрацията за борба с наркотиците са проучвали въпроса с месеци и вече са интервюирали няколко ключови лица. Към момента няма извършени арести.
В неотдавна издадената си мемоарна книга “Приятели, любовници и голямото ужасно нещо” Матю Пери разказва и за зависимостите си и психичните си проблеми, като и разказва за кетаминовата си терапия по време на рехабилитация в Швейцария.
Актьорът пише, че по време на инфузиите е бил със завързани очи и е слушал музика. Освен това допълва, че терапията го е карала да се чувства сякаш “умира”. Въпреки “щастливите” ефекти от кетамина обаче, Матю Пери признава, че тежкият махмурлук ги е заличавал и затова казва: “Кетаминът не беше за мен.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Камила Кабейо открито за първия си път - с кого и на колко години е загубила девствеността си

Камила Кабейо се опитва да бъде колкото се може по-искрена и споделяща с феновете си, когато стане дума за личния ѝ живот. Досега тя не е споделяла обаче кой знае какви подробности. Е, в подкаста на Дакс Шепард Armchair Expert кубинската изпълнителка реши да разкрие наистина интимни подробности около живота си. […]

Subscribe US Now