Марта Вачкова се пусна по розов бански в нета СНИМКА 18+

Обичаната актриса Мартина Вачкова се пусна по розов бански в нета.

Тя качи видео, на което демонстрира как плува, но феновете й обърнаха повече внимание на модерния бански, с който любимката им се е накиприла.

От няколко дни Вачкова е на почивка в Сардиния, Италия, където се радва на слънчево време и ползотворна почивка. Тя качи и кратки клипчета, от които става ясно, че е прекарала голяма част от времето си и на луксозна яхта.

„Цветове, ухания, гледки – пияна съм от красотата тук“, твърди Марта за видяното от нея до момента в Сардиния. Тя определи това кътче на Ботуша като рая на Земята. Не става ясно обаче с кого е заминала актрисата ни на този воайяж. Едно е сигурно – това не е Владо Пенев, тъй като той в момента репетира в Народния.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Martina Vachkova (@martina_vachkova)

Звездата от хитовия сериал на NOVA „Откраднат живот“ стартира репетициите със световноизвестния словашки режисьор Йерней Лоренци. Лоренци пристигна у нас, за да постави на Голяма сцена в Народния театър спектакъла „Орфей“, обявиха от първата ни трупа. Прочутият театрален режисьор започна първия етап от репетициите, който ще продължи до 30 юни. Заедно с Лоренци в София е и екипът, който ще работи по реализацията на спектакъла – драматургът Матиц Старина, Бранко Хойник – сценограф, Белинда Радулович – дизайнер костюми, Бранко Розман – композитор, и Грегор Лущек – хореограф. Премиерата е предвидена за началото на октомври, пише Телеграф./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now